PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Naturlàndia torna a col·laborar amb l’ONG ‘Pallapupas’

El domini lauredià cedirà 1.000 entrades a l’organització

Per EL PERIÒDIC

Cartell commemoratiu de l’acte solidari on col·labora Naturlàndia
Cartell commemoratiu de l’acte solidari on col·labora Naturlàndia | El Periòdic
Naturlandia va emetre un comuni cat on anunciava que, un any més, se suma a les activitats d’Un dia de nassos, la festa solidària organitzada per Pallapupas - Pallassos d’Hospital, que tindrà lloc els propers 3 i 4 d’octubre a Catalunya. Aquesta acció pretén buscar la sensibilització i suposar una captació de fons en benefici dels infants ingressats als diferents hospitals catalans. 
D’aquesta forma, Naturlandia cedeix 1.000 entrades a l’organització que es vendran de manera anticipada els dies anteriors a la cita a través de diferents portals d’internet amb un 50% de descompte sobre el preu de venda al públic. La recaptació es destinarà íntegrament als serveis que l’ONG desenvolupa amb infants, gent ingressada i persones amb malalties mentals de 12 hospitals catalans. 
 
‘El somriure és la clau del cor’/ Aquest és el leitmotiv de Pallapupas - Pallassos d’Hospital, una organització que, a través de la teràpia del riure, ajuda a pal·liar l’angoixa dels nens malalts a més de crear un vincle afectiu amb el personal sanitari. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT