PUBLICITAT

Andorra La Vella

El TEDxAndorra la Vella completa les 150 places habilitades

L’organització ha afegit dues ponències per acabar d’enllestir les jornades

Per EL PERIÒDIC

Una ponència del TEDxAndorra la Vella de l’any passat.
Una ponència del TEDxAndorra la Vella de l’any passat. | ANA
La setena edició del TEDxAndorra la Vella ha arribat a les 150 inscripcions que l’organització s’havia marcat com a objectiu des d’un inici. D’aquesta manera, ja han quedat complertes totes les places habilitades. 
Sota el títol ‘El món líquid’ i amb conferències i ponències que giren al voltant dels canvis constants de la societat, l’esdeveniment tindrà lloc al vestíbul del Consell General aquest dissabte 3 d’octubre, des de les deu del matí fins les cinc de la tarda. On tots els ponents exposaran idees i conceptes al voltant del tema principal i del fet que el més habitual a les nostres vides sigui el canvi i no pas l’estabilitat.
 
En un principi, s’havien comptabilitzat catorze intervencions, però finalment se n’han inclòs dues més per acabar de completar les jornades, i aquestes estaran impartides per Elisabet Olivé i Jordi Targa. 
A banda d’aquests darrers ponents, els altres catorze integrants de d’aquesta edició seran Francisco López Gil, Adoración Medina, Iñaki Rubio, David Rodríguez, Núria Sorribes, Elisabet Terri, Pablo D. Martín, Ferran Latorre, Héctor Pérez, Eudald Domènech, Thubten Wangchen, Samantha Bosque, Jean-Marc Coulon i Xavier Hidalgo. Tots ells tindran entre sis i divuit minuts per exposar les seves idees respecte els canvis esmentats.
 
L’organització del TEDxAndorra la Vella compta amb el suport del Consell General i amb el patrocini de Crèdit Andorrà, Andorra Telecom, Cadena Pirenaica i el Rebost del Padrí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT