PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC visita un os dur que aspira a l’ascens

Manuel Romo es planteja el partit amb l’objectiu d’anar de menys a més durant la temporada i sense pressió

Per ALBERT CANES

Imatge del partit de diumenge passat a l’Estadi Nacional.
Imatge del partit de diumenge passat a l’Estadi Nacional. | EMILIO PRENAS
«Anar de menys a més». Així es planteja la temporada l’entrenador del VPC Andorra, Manuel Romo, que creu que «és més important que l’equip  vagi rutllant que sumar punts en aquest inici de curs» ja que considera que «és el que necessiten els jugadors».
 
El seu equip es desplaça diumenge a Mazeres per disputar el segon partit de la temporada davant un dels aspirants a pujar de categoria a final de temporada, el Cassagne Sports. El tècnic, però, va explicar que l’objectiu és fer-ho millor que en el partit de diumenge passat contra el Lezadoise, el qual van poder guanyar per cinc punts, sense donar la màxima importància a guanyar o perdre: «El que busco és fer-ho millor que la setmana anterior. Si fer això comporta guanyar benvingut sigui». 
 
Tot i la victòria de diumenge passat, Romo va veure moltes mancances en el nivell del joc, i és per això que es marca l’objectiu de progressar a mesura que van passant les jornades. «Diumenge vam deixar moltes febleses al descobert. Ens van fer tots els punts en penalitats i hem de mirar de treballar la defensa per no cometre tantes faltes. També hem de centrar-nos en el joc de mans. Tàcticament no vam saber aprofitar moltes jugades, menys en el segon assaig», va explicar el tècnic del VPC, que afegeix que dins el vestuari hi ha confiança plena.
 
Baixa per a tota la temporada

La primera mala notícia per a la plantilla del conjunt tricolor va arribar amb la lesió per a tota la temporada, amb gairebé tota seguretat, de Régis Dordan, que serà operat de la tíbia i el peroné després d’haver caigut en el primer entrenament. Romo tampoc podrà comptar en el duel d’aquest diumenge amb Dani Marques i el segon capità, Dani Raya, és dubte. Per contra, el tècnic té la bona notícia de la recuperació de Marc Abelló.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT