PUBLICITAT

Alinyà

Troben el cos sense vida del boletaire perdut a Alinyà

L'home de 74 anys estava perdut des del dimecres 23 de setembre

Per EL PERIÒDIC

Els Bombers en una missió de rescat.
Els Bombers en una missió de rescat. | BOMBERS DE LA GENERALITAT
Després d’estar durant vuit dies desaparegut, ahir es va localitzar el cos sense vida del boletaire de 74 anys, veí d’Esparreguera, del qual no se’n s’havia el parador des del passat dimecres dia 23 de setembre quan va desaparèixer a la muntanya d’Alinyà, al terme municipal de Fígols i Alinyà.
 
El dispositiu de recerca activat pels Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra van aconseguir localitzar el desaparegut ahir cap a les 12:20 hores. Segons ha informat RàdioSeu, les autoritats van fer la troballa des d’un helicòpter dels Mossos d’Esquadra, quan un dels operaris va veure el cos d’una persona en un altiplà de la zona. Seguidament, diverses patrulles es van adreçar al lloc i van identificat el cos, confirmant que es tractava del veí d’Esparraguera que va desaparèixer mentre buscava bolets amb un grup de persones.
 
Un cop va ser identificat i es van dur a terme els diversos tràmits judicials, els efectius dels Bombers de la Generalitat de la unitat del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), amb el suport d’un helicòpter, van fer l’extracció i evacuació de la víctima. Recordar també que la recerca es va iniciar el dimecres de la setmana passada a les 16:40 hores de la tarda, quan es va rebre l’avís. I arran de la recerca d’un altre boletaire perdut a la mateixa zona el passat dilluns 28 de setembre, es van trobar nous indicis de la possible ubicació del veí d’Esparreguera. 
 
Durant tot el dispositiu de recerca, han participat un helicòpter i 9 dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb efectius del grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup Caní de Recerca (GCR). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT