PUBLICITAT

Andorra La Vella

5.200 assistents al segon Andorra Kids’ Film Festival

L’esdeveniment aconsegueix doblar el total d’espectadors de cap de setmana respecte a l’afluència de l’edició anterior

Per ESTEFANIA GRACIA

Entrega dels premis de l'Andorra Kids' Film Festival, ahir.
Entrega dels premis de l'Andorra Kids' Film Festival, ahir. | EMILIO PRENAS
L’Andorra Kids’ Film Festival va tancar ahir la seva segona edició amb un total de 5.200 assistents. De la mateixa manera, l’esdeveniment va aconseguir doblar els espectadors de cap de setmana respecte a l’edició anterior –que segons l’organització, en van ser uns 6.000– així ho va comunicar ahir durant la cloenda el director del festival, Jordi Herreros. Qui també va felicitar l’alta participació i va esmentar que ja hi ha desig de «tenir l’Andorra Kids’ Festival 2016». Tot i això, Herreros també va comentar que s’ha notat una petita davalla en la participació dels escolars, «aquests han disminuït una mica, però de totes formes, la participació ha estat tot un èxit». 
 
Durant l’acte de cloenda, es van repartir diversos premis als assistents i nens participants als tallers i activitats del festival; com motxilles, pilotes, una càmera GoPro o altres materials proporcionats per les entitats col·laboradoes de l’acte. Però els guardons protagonistes van ser el premi al Millor Curt 2015, que va ser atorgat a la producció anglesa Objectes perduts (Lost Property). Un film dirigit per Åsa Lucander, que explora la idea de la pèrdua de memòria i com els records donen forma a allò que som. Un emotiu curtmetratge en el qual una metafòrica oficina d’objectes perduts és el lloc on la protagonista anirà a buscar tot allò que estima i que ha perdut. Una història d’amor, però que per sobre de tot és una reflexió sobre la fragilitat de la ment. 
 
L’altre destacat va ser el premi lliurat pels nens del Jurat Escoles Verdes, que van escollir Fusta (Timber), de Nils Hedinger, com a Millor Curt de Medi Ambient. El film, d’origen suís i carregat d’humor negre, presenta un grup de troncs que estan a punt de morir congelats durant una nit freda d’hivern, i s’adonen que ells mateixos són l’única solució per fer un foc que els salvi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT