PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Èxit de participació a la Festa de la Gent Gran de la Seu

S’ha fet tota una setmana d’activitats dedicades al col·lectiu

Per EL PERIÒDIC

Participants de la Festa de la Gent Gran a la Seu.
Participants de la Festa de la Gent Gran a la Seu. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
La Festa de la Gent Gran de la Seu d’Urgell va celebrar diumenge la seva darrera jornada amb un acte central a la sala Sant Domènec on s’hi van aplegar els padrins i padrines de la ciutat. L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, juntament amb la regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, van fer la tradicional salutació institucional davant d’una sala plena de gom a gom, segons va informar el mateix Ajuntament urgellenc.
 
Bonet va obrir l’acte dirigint-se a les persones del col·lectiu de la gent gran de la Seu d’Urgell tot remarcant «la importància de fer-se gran, que l’envelliment és un èxit de la nostra societat». La regidora de la Gent Gran va animar als padrins i padrines a gaudir d’un bon envelliment: «no us quedeu a casa, gaudiu de la família, dels amics i de la societat». Bonet també va explicar que des de la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu i des del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell se seguirà organitzant activitats i propostes adreçades a les persones grans de la ciutat i la comarca. «Ho volem seguir fent des de la proximitat, estem oberts a les vostres propostes per tal que la vostra participació sigui ben activa». 
 
Per la seva part, Batalla va voler agrair a tots els agents implicats per la feina d’organització i programació per poder celebrar la Festa de la Gent Gran al llarg d’aquesta setmana. Batalla va ressaltar que els actes programats per aquesta setmana dedicada a la gent gran han estat «molt participatius». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT