PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doble test de preparació

La selecció juga avui a Bragança el primer dels dos amistosos contra Portugal sub-21

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jona, en un amistós contra Eslovènia al pavelló del Prat Gran.
Jona, en un amistós contra Eslovènia al pavelló del Prat Gran. | Tony Lara
Doble enfrontament el que té per davant la selecció absoluta davant el combinat portuguès sub-21 a Bragança. Avui i demà juga dos partits que serviran per preparar la fase de classificació pel Mundial que ha de disputar el mes vinent.
 
L’equip dirigit per Xavi de la Rosa es troba en plena preparació i aquests partits es troben integrats en ella. Són dues pedres de toc per conèixer en quin moment es troba i en desenvolupar amb un rival al davant en tot el que s’han incidit en els entrenaments. Enfrontar-se a un conjunt del nivell de Portugal, encara que sigui la selecció sub-21, aportarà un grau d’exigència que anirà a la perfecció per encarar amb les màximes garanties la ronda preliminar de classificació pel Mundial, que es disputarà a Moldàvia del 22 al 25 d’octubre. A més dels anfitrions, els rivals dels andorrans seran Geòrgia i Gibraltar.
 
La convocatòria per als partits de Bragança està composada per catorze jugadors: Aitor Rubio, André Ferreira, Jorge Dias, Òscar Neira, Èric Mesquita, Arnau Rodríguez, Cristian Moreira, David Férriz, Èdgar Sànchez, Jonathan Pérez, Cabinho, Carlos Barbosa, Cristian Gonçalves i Brayan Pinto.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT