PUBLICITAT

Seu d'Urgell

Els ciutadans tindran veu i vot a la Fira de Formatges

La 21a edició compta amb 44 estands i un concurs popular amb sorteig

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell.
Presentació de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell va realitzar ahir la presentació del programa de la Fira de Sant Ermengol 2015 –que es desenvoluparà durant el cap de setmana del dissabte 17 i diumenge 18 d’octubre– a càrrec de l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, i la responsable de la fira, Montse Ferrer. 
 
Per la seva part, Batalla va remarcar la importància de la celebració de la Fira de Sant Ermengol per a la ciutat. «Volem que la Fira es converteixi en el millor aparador de la ciutat. És una de les fires més importants del Pirineu, i una fira de referència a nivell de tot el país, que té el formatge artesà com a protagonista». 
 
D’aquesta manera, en l’entorn de l’esdeveniment, es celebrarà la 21a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, on la novetat d’aquest any recau en el concurs popular de formatges artesans, en el qual el públic assistent al certamen podrà votar, durant tota la jornada de dissabte, el formatge que més li hagi agradat. Entre els concursants es farà un sorteig, i la persona que tingui la butlleta guanyadora obtindrà un premi que consistirà en cinc quilos de formatge. 
 
El premi es lliurarà diumenge al matí al mateix recinte firal dels formatges. Un total de 44 formatgeries ompliran l’edició d’aquest any de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu que té tindrà lloc a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell. 
D’aquestes, 23 són del Pirineu català, 9 del Pirineu basc-navarrès, 5 del Pirineu aragonès i 3 del Pirineu francès. A més, el formatge convidat d’aquesta vintiunena edició és Son Vives, de Ferreries (Menorca). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT