PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Està bé que facin actes com aquest, però la gent no compra»

L'avinguda Carlemany acull la jornada 'London Go'

Per ESTEFANIA GRACIA

Cartell promocional de la nova edició del Vivand amb ‘London Go’.
Cartell promocional de la nova edició del Vivand amb ‘London Go’. | COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY
La cinquena edició del Vivand sota el lema ‘London Go’ espera atreure a centenars de turistes i vianants a tota l’avinguda Carlemany i carrers adjacents. Però què en pensen els comerciants de la zona sobre aquesta jornada? 
La majoria dels establiments coincideixen que esdeveniments com aquests «promocionen el país i permeten donar a conèixer les ofertes i oportunitats comercials que caracteritzen el país». Tot i això, també hi ha una minoria que creu que el Vivand «és una bajanada, i no serveix per a molt, ja que es gasten els diners en arreglar els carrers però la gent realment no compra durant aquests dies, es passeja, es fa fotos, però els comerciants que hem d’estar fins a les deu de la nit oberts, no notem que augmentin les vedes». 
 
Un altre aspecte que destaquen alguns dels afectats és l’esperança de que –a nivell de clients– aquest any vagi millor que l’anterior, ja que en general, «durant l’edició passada no vam notar una afluència massiva de compradors, sí hi havia una mica més de gent pel carrer però relament la gent no entrava a comprar». A més, «recordo que l’any passat ,molta gent no sabia que es feia el Vivand, i en aquesta ocasió, hem sigut nosaltres mateixos, els comerciants, els que també hem promocionat l’acte i hem informat dels diferents descomptes i promocions que oferim a les botigues». 
 
Tot i això, la majoria dels comerciants estan contents per la celebració del cap de setmana i intentaran participar-hi de la millor manera possible, uns decorant els aparadors, altres mostrant les seves ofertes més destacades o fins i tot hi ha qui es disfressarà per entonar del tot amb l’època dels 60 ambientada a Londres. 
 
D’altra banda, una de les comerciants, assegura que està bé fer aquestes promocions pel comerç del país, però «no pot ser que sempre es facin als mateixos carrers, s’hauria de tenir en compte també altres zones i intentar que esdeveniments com aquests anessin rodant pels carrers d’Andorra, i no donar només el protagonisme a les vies principals com l’avinguda Carlemany».  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT