PUBLICITAT

Ordino

Els Pets inauguren el 33è Festival Narciso Yepes d’Ordino

El Comú complementa les activitats amb 'La rateta que escombrava l'escaleta'

Per EL PERIÒDIC

Els tres membres del grup musical Els Pets amb els instruments d’orquestra.
Els tres membres del grup musical Els Pets amb els instruments d’orquestra. | CRÈDIT ANDORRÀ
La 33a edició del Festival Narciso Ordino i Fundació Crèdit Andorrà s’inaugura el divendres 9 d’octubre a les 21:00 hores a l’Auditori Nacional d’Andorra. El grup musical els Pets serà l’encarregat  d’obrir el Festival amb el concert titulat ‘Els Pets Trespuntzero’. 
En aquesta ocasió, els artistes es reforcen de manera estable amb una secció de corda i vent anomenada La Gran Orquestra Petita, que serveix per oferir nous sons a les seves cançons de sempre. El preu de les entrades per al concert oscil·la entre els 20 i 30 euros, depenent de la localització que s’esculli, i es poden adquirir a la pàgina web www.festivalnarcisoyepes.ad.
 
De la mateixa manera, durant el proper cap de setmana, el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presentaran el musical infantil ‘La rateta que escombrava l’escaleta’, una obra amb la qual els més menuts podran gaudir de la música en família. L’actuació serà diumenge dia 11 d’octubre a les 12:00 hores a l’Auditori Nacional d’Andorra. I segons els seus impulsors, el musical «combina diversos estils com el claqué, el country, el swing, el jazz, el rock, el disco-funk i el tango». Els assistents tindran així l’oportunitat d’aprendre les diverses vessants de la música i la dansa d’una manera pedagògica i divertida amb un dels contes populars infantils més coneguts per nens i grans. En aquest cas, les entrades tenen un cost d’entre 15 i 18 euros i es poden adquirir a la mateixa pàgina del Festival esmentada anteriorment. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT