PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El conseller d’Agricultura de la Generalitat inaugurarà la Fira

Després de l’obertura es lliurarà el premi Amic del Formatge

Per EL PERIÒDIC

Cartell Promocional de la Fira de Sant Ermengol 2015.
Cartell Promocional de la Fira de Sant Ermengol 2015. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
El conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Ciuraneta, serà l’encarregat d’inaugurar la Fira de Sant Ermengol 2015 de la Seu d’Urgell. La inauguració tindrà lloc el proper dissabte, 17 d’octubre, a les 11:00 hores del matí, en un acte que se celebrarà a la sala d’actes de l’Ajuntament de la ciutat. 
 
El Consistori urgellenc ha volgut que fos el Ciuraneta la personalitat que faci els honors d’obrir «aquesta fira agroalimentari per excel·lència, i la més important del Pirineu, tal i com ja han fet tots els consellers d’Agricultura del Govern català en les edicions anteriors d’aquest certamen on el formatge artesà n’és el protagonista principal», segons ha remarcat el mateix Ajuntament urgellenc.
 
D’altra banda, i com és habitual, l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, donarà la benvinguda a al conseller d’Agricultura i a les autoritats convidades a aquesta fira mil·lenària. Seguidament a la inauguració, es procedirà al lliurament del premi Amic del Formatge a la mateixa sala. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT