PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Victor Hugo, Lorenzo i Pujol tornen a ser convocats

Contra Bèlgica queden fora Periánez, Txus, Èric, Juli, Sebas, Ludo i Leo

Per JOAN JOSEP BLASCO

Lorenzo, en un entrenament de la selecció.
Lorenzo, en un entrenament de la selecció. | Àlex Lara
D esprés de l’entrenament d’ahir el seleccionador, Koldo Álvarez, va realitzar el tall de jugadors que queden fora de la convocatòria pel partit de demà davant Bèlgica, l’últim que es disputa a l’Estadi Nacional de la fase de classificació de l’Eurocopa de l’any vinent. Els futbolistes que van caure van ser 7, tots per motius tècnics.
 
Els que surten de la llista definitiva de cara al matx són Iván Periánez, Txus Rubio, Èric Rodríguez, Juli Sánchez, Sebas Gómez, Ludovic Clemente i Leo Alves. Qui torna a estar en una convocatòria de la selecció després de temps sense ser-hi present és Victor Hugo Moreira, mentre que també tornen Iván Lorenzo i Marc Pujol, que en els últims partits d’aquesta mateixa fase van estar absents. Jugadors joves com Max Llovera, Marc Rebés i Aaron Sánchez segueixen tenint la confiança de l’entrenador i s’estan consolidant en l’absoluta.
 
1.200 belgues

Els seguidors Red devils no faltaran a la cita. Les 1.200 entrades que es van posar a la venda per a l’afició rival estan venudes, pel que està garantit que les graderies es tenyeixin de vermell d’aficionats belgues. Aquests tindran una zona acotada a l’Estadi Nacional i no podran estar fora d’aquesta delimitació. Per raons de seguretat no es permetrà l’entrada als seguidors belgues que tinguin l’entrada en una zona del camp que no sigui la restringida per a l’afició visitant. Aquesta és una mesura habitual en els partits internacionals, ja que les federacions nacionals són les que han de respondre dels actes que realitzen els seus aficionats durant els partits, ja sigui quan juguen com a locals com en els desplaçaments. Evitant que es barregin les aficions a les graderies volen impedir que es produeixi qualsevol acte de caràcter violent.
 
Bale, a punt

Ha deixat la lesió enrera. Gareth Bale, que ja va jugar el passat cap de setmana en el derbi contra l’Atlético de Madrid, estarà disponible per jugar els dos partits que resten per concloure la fase. «Estic llest per jugar. M’he preparat bé les últimes setmanes, fent molta rehabilitació», va indicar el futbolista del Reial Madrid, que per cinquena vegada consecutiva va ser nomenat jugador de l’any per l’Associació de Futbol de Gal·les. Els britànics s’han d’enfrontar a Bòsnia i Hercegovina i Andorra. «El bessó ja està bé. Va ser molt positiu disputar vint minuts contra l’Atlético per preparar les cames pels dos propers partits», indica el madridista.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT