PUBLICITAT

ORDINO

El Festival Narciso Yepes torna amb el musical infantil

La canalla gaudeix amb ‘La rateta que escombrava l’escaleta’

Per EL PERIÒDIC

La protagonista de ‘La rateta que escombrava l’escaleta’, ahir.
La protagonista de ‘La rateta que escombrava l’escaleta’, ahir. | ANA/J.D.
Un dels contes populars més coneguts, La rateta que escombrava l’escaleta, va omplir ahir la sessió infantil del 33è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. Amb l’adaptació dramàtica de Mar Colàs, les coreografies de Guillem Cirera i la música i lletra de Neus Kaori, el grup coral va oferir un musical per a tota la família. Per explicar el conte es va utilitzar el format del music hall, en què tant la música com el ball estan al servei de la història, amb gèneres com el swing, el jazz, el rock, el disco funky, i balls com el claqué, el tango i el country.

A La rateta que escombrava l’escaleta hi van intervenir animals diferents com el gall, el gos, l’ase, la cabra o el gat, que van fer riure la canalla al pati de butaques de l’Auditori Nacional. La rateta va ballar coreografies de claqué i country i la resta d’animals es van encarregar de transmetre diferents estils musicals. El musical ha estat l’aposta d’enguany del festival per oferir pedagogia musical, d’una manera amena i divertida, segons informa l’ANA. Una idea que s’ha reforçat mitjançant la interacció dels actors amb la canalla de l’auditori. L’any passat, el musical va ser el de Gerónimo Stilton.

El pròxim concert del Festival Narciso Yepes es dedicarà a la música clàssica: Joaquín Achúcarro, Ignacio Yepes i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) oferiran divendres que ve un programa que va Del romanticisme de Beethoven a la passió de Falla.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT