PUBLICITAT

Andorra La Vella

La 37a Fira d’Andorra la Vella acollirà més de 200 expositors

Al 2014 van passar per l'esdeveniment un total de 60.000 persones

Per IVÁN ÁLVAREZ

Presentació de la Fira, ahir.
Presentació de la Fira, ahir. | TONY LARA
El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, el cònsol menor, Eron Estany, i la consellera de Cultura i Participació Ciutadana d’Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, van presentar ahir la nova edició, la 37ena, de la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà al parc Central els pròxims 23, 24 i 25 d’octubre. 
 
La gran novetat és l’augment del nombre d’expositors respecte l’any passat, ja que dels 186 de la mostra del 2014 s’espera, ara, superar els 200, com va subratllar Jordi Minguillón. El cònsol major de la capital va afegir que «a finals de juny ja teníem tots els espais interiors venuts i, fins i tot, 25 expositors s’han quedat en llista d’espera» i va indicar que l’organització vol «mantenir el format d’anys anteriors perquè veiem que funciona». 
 
Pel que fa al nombre de visitants, l’any passat van passar unes 60.000 persones per la Fira i, tal i com va apuntar Minguillón, s’espera «que pugui venir més gent aquest any». Rabadà va afirmar que en total hi haurà 60 associacions, xifra que suposa un increment de 13 expositors respecte el 2014. A més, va informar de la creació d’una guia d’entitats en què apareixen les dades d’interès de totes les associacions inscrites al registre comunal i que actualment compta amb 190 associacions inscrites». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT