PUBLICITAT

la massana

Vallnord tanca l’estiu amb un 30% més d’ingressos

El pas de més de 100.000 usuaris i els mundials deriven en xifres positives

Per El Periòdic

L’estació de Pal Arinsal va donar dilluns per finalitzada una temporada estival marcada per bones xifres: respecte del mateix període del 2014, Vallnord va registrar un increment en la seva facturació del 30%, després que més de 100.000 persones hagin passat per les seves instal·lacions el darrer trimestre i d’acollir uns mundials de mountain bike d’èxit.
 
La incidència tècnica al Telecabins de la Massana –que en total va registrar uns 27.600 viatges– tot just abans de donar partida a la temporada no va ser impediment per tancar en positiu les dades. Així, 110 dies d’activitat van servir per denotar l’increment de la despesa mitjana dels visitants, que entre altres activitats van poder gaudir tant de l’oferta familiar i d’aventura com del Vallnord Bike Park.
 
Des dels òrgans de gestió de l’estació es mostren complaguts pels resultats obtinguts. El director general de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, creu que la temporada d’estiu va ser satisfactòria malgrat «sempre hi ha recorregut per a millorar». Marticella va destacar de la mateixa manera la importància d’organitzar els mundials de mountain bike i trial punt que, sota la seva consideració, marca «un abans i un després» per a la destinació massanenca. A banda de l’àmbit més familiar, també va registrar un ascens dels ingressos l’àmbit de la restauració, sector en què l’empresa va fer un clar esforç amb l’obertura d’un nou restaurant al Pla de la Cot. Amb tot, Vallnord destaca l’augment de públic femení i infantil, desmarcant-se de la tendència d’atraure sobretot usuaris masculins.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT