PUBLICITAT

Montferrer

Un home mor treballant en una torre elèctrica

El veí de Tàrrega perd la vida a Montferrer quan feia el manteniment

Per EL PERIÒDIC

Zona urbana del municipi alturgellenc de Montferrer i Castellbò.
Zona urbana del municipi alturgellenc de Montferrer i Castellbò. | EL PERIÒDIC
A causa d’un accident laboral va morir ahir al matí un treballador després de quedar electrocutat mentre feia tasques de manteniment en una torre elèctrica al municipi alturgellenc de Montferrer i Castellbò, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Els fets es van produir poc després d’un quart de deu del matí a la plaça de l’Església de Montferrer.
 
Per causes que encara s’estan investigant, l’empleat va patir una descàrrega elèctrica quan estava realitzant el manteniment d’una torre d’alta tensió. I com a conseqüència de l’incident, va quedar inconscient a una altura d’uns vuit metres, segons va informar l’ACN de fonts dels serveis d’emergències. La víctima de l’incident és un home de 43 anys, de nacionalitat peruana i veí de la població de Tàrrega. 
 
Per poder rescatar el cos sense vida de l’operari va caldre la intervenció del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers. 
 
De la mateixa manera, fins al lloc de l’accident s’hi van haver de desplaçar tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. Tenint present els fets i esdeveniments ocorreguts, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de l’accident laboral. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT