PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

18% més de moviments durant el Dia Vivand

Els trams de la part alta registren un augment més significatiu

Per EL PERIÒDIC

Centenars de turistes i vianants transitant per l’avinguda Carlemany durant el darrer Vivand.
Centenars de turistes i vianants transitant per l’avinguda Carlemany durant el darrer Vivand. | TONY LARA
La cinquena edició del Dia Vivand d’Escaldes-Engordany, celebrada durant el passat 10 d’octubre, va registrar prop d’un 10 per cent més de moviments superant l’edició de l’any 2014 i un 18 per cent en comparació a l’edició del passat mes de maig. 
I és que segons els censors situats a l’alçada de la plaça Coprínceps i a l’antiga farmàcia Aristot d’Escaldes-Engordany es va registrar un augment significatiu amb el 86 i el 32 per cent respectivament. 
 
Segons el Comú, aquest increment ve donat per l’aposta de la corporació per programar animacions en aquests trams, com els concerts que van tenir lloc a l’escenari de la plaça Coprínceps, però enfocats cap a l’avinguda, fet que va provocar l’increment de persones cap a la part alta. 
 
En relació a les animacions programades a la part alta, destaca l’afluència a la zona del Bus Lounge, l’autobús de dos pisos londinenc, on es van servir més de 1.600 consumicions de té i combinats. I com ja va passar en la primera edició de Vivand, el saló de perruqueria va tornar a ser un atractiu per captar afluència cap a la part alta i les professionals van atendre fins a 60 persones. 
 
A més, durant tota la jornada del Dia Vivand l’hora punta d’assistència va ser entre les 20 i les 20:30 hores, quan es va registrar el nombre de comptatges més elevats. De la mateixa manera, el Comú destaca que durant les jornades, els aparcaments de la zona van penjar tots els cartells de complet fins ben entrada la matinada, «fins i tot, es van habilitar places addicionals a l’aparcament de Caldea». 
 
Pel que fa a la temàtica del festival, l’organització comenta que el públic va mostrar molt d’interès per la decoració de ‘London Go’, amb la presència d’actors emulant l’estètica dels anys seixanta, un bobbie, la guàrdia anglesa, cabines de telèfons, photocalls emulant cartells del metro londinenc, l’autobús de dos pisos o l’exposició de Mini’s. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT