PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «Hem vist que l’equip pot jugar millor»

Amb la primera derrota païda, el tècnic analitza els errors comesos diumenge davant el Bilbao

Per ALBERT CANES

Joan Peñarroya, durant un temps mort del duel davant el Bilbao.
Joan Peñarroya, durant un temps mort del duel davant el Bilbao. | TONY LARA
No va ser el millor inici de temporada per al BC MoraBanc Andorra diumenge davant el Dominion Bilbao Basket, sobretot tenint en compte com havia estat l’equip durant la pretemporada. Però tots els jugadors, tècnics i directius es van fer un fart de recordar que no és el mateix els amistosos d’estiu que la temporada. 
 
I Peñarroya ho va tornar a fer de nou ahir en la roda de premsa posterior al duel contra el Bilbao: «Per veure els nivells dels equips es necessita un temps, no sé si un o dos mesos de temporada per saber més o menys on està». Malgrat tot, l’entrenador va recalcar que «ens equivocaríem si diguéssim que la pretemporada no serveix per a res, perquè hem vist que l’equip pot fer coses i que pot jugar millor del que vam fer l’altre dia». 
 
Per aquest motiu, de cara als propers partits i sobretot al més immediat, el de Tenerife, en una pista que és sempre complicada, l’objectiu és mirar més per restablir la imatge donada durant els partits previs al de diumenge: «Hem de pensar en el nostre joc més que en el resultat. Això acaba de començar. Avançar i no donar passes enrere és el més important. Hem de tenir un joc amb la capacitat de guanyar sigui quin sigui el rival, i on sigui, a fora i a casa».
 
Respecte a la derrota, Peñarroya va lloar el Bilbao i va seguir fent autocrítica: «El rival va estar per sobre nostre durant tot el partit. Van tenir massa situacions de llançaments fàcils i vaig marxar preocupat perquè les sensacions no van ser bones. El nostre partit no va ser bo, però el treball i les coses que hem fet no estan en dubte».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT