PUBLICITAT

Andorra la Vella

Les llistes d’SDP inclouran membres de Podem i els Verds

Els coordinadors parroquials exposen el curs de les reunions

Per M.C.

Delfí Roca, número 3 d'SDP.
Delfí Roca, número 3 d'SDP. | Tony Lara
Les persones a qui Socialdemocràcia i Progrés (SDP) assignava la tasca d’endegar a nivell parroquial les denominades ‘plataformes de redreçament comunal’ exposaran, el proper dissabte i en el marc de la celebració d’un Congrés Nacional, la trajectòria seguida i avenços assolits en matèria d’eleccions comunals. La pretensió és, com el nom indica i «deixant de banda pins i colors polítics», aglutinar «totes aquelles persones que vulguin involucrar-se en redreçar les administracions parroquials per fer-les properes a la gent». Això inclou membres de Podem i dels Verds, entre altres. Així, les diferents plataformes «són obertes a tothom qui respecti i advoqui pel progrés i l’atenció social», segons indica Delfí Roca, membre de la plataforma de redreçament comunal d’Andorra la Vella, que va celebrar la seva primera reunió i emplaça la propera trobada per la propera setmana. 
 
Simpatitzants de Podem Andorra van participar de la reunió «amb gent de diferents formacions» i, segons va manifestar l’impulsor del partit, Joan Seguí, «hem escoltat la proposta d’SDP i estem valorant unir-hi forces». 
 
Malgrat es tracti d’una iniciativa pròpia, des d’SDP es va voler deixar clar que es tracta «d’involucrar a les plataformes de redreçament comunal a tothom qui hi vulgui participar», tot desmarcant-se com a formació política d’aquesta iniciativa encarada a les comunals. La voluntat de les plataformes, ja endegades a Encamp, Ordino, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany és «acostar posicions» i, si bé s’hi han involucrat membres de diferents partits (com PS, Verds o Podem), Roca va voler matisar que no es tracta en cap cas d’una «coal·lició» sinó d’una plataforma ciutadana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT