PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pujol reconeix ser propietari dels diners a nom del seu fill

El manuscrit data de l'any 2001

Per El Periòdic

| EL PERIÒDIC
Un manuscrit datat del 2001 i obra del mateix expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, certifica que els diners presumptament procedents d’una herència i ingressats al Principat serien seus i no del seu fill, tal com havia defensat el polític fins l’actualitat.
 
Segons ‘El Español’, el document en què Pujol reconeixia ser propietari dels fons forma part de la comissió rogatòria que les autoritats andorranes van fer arribar al jutge José de la Mata, encarregat de conduir el cas. Tal com afirma el diari digital espanyol, el contingut de l’arxiu queda corroborat pel document que l’any 2000 el mateix fill de Pujol enviava a l’entitat financera tot informant que malgrat ésser titular del compte, els fons pertanyien a Jordi Pujol. 
 
Segons la defensa, els documents en què Pujol pare reconeixeria que els diners són seus només cercaven evitar que l’ara exdona de Jordi Pujol Ferrusola reclamés una part dels diners que es trobaven en un compte a Andorra. El document hauria quedat sense validesa després del divorci, segons els advocats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT