PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Batalla dóna suport al president Mas davant del TSJC

L’alcalde s’ha sumat a la mobilització a Barcelona per rebutjar la imputació

Per EL PERIÒDIC

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, donant suport a Artur Mas.
L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, donant suport a Artur Mas. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha estat present aquest dijous en la mobilització dels municipis catalans per donar suport al president Mas per la seva compareixença al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) com a imputat per fer possible la votació del 9-N. A l’acte també hi han assistit diversos càrrecs electes de municipis de l’Alt Urgell i el Pirineu, segons ha informat RàdioSeu.
 
Així, prop de 400 alcaldes van  acompanyar ahir el president en la seva entrada als Tribunals portant els símbols que identifiquen el poder municipal (vara, venera, faixí, etc). De la mateixa manera que ho van fer el dia 4 d’octubre quan van lliurar al president les mocions dels plens municipals on li demanaven que convoqués la consulta del 9N. La comitiva estava encapçalat pel president de l’AMI, Carles Puigdemont, i el president de l’ACM, Miquel Buch, a més dels membres de les respectives executives.
 
Aquest fet ha tingut lloc dos dies després que centenars de poblacions de Catalunya reunissin milers de ciutadans donant suport als imputats pel 9N en defensa de les institucions catalanes. En un manifest unitari es posava de relleu que «el futur polític i institucional de Catalunya és inherent a la ciutadania catalana en virtut del principi democràtic i del dret que tenim com a nació». Així mateix, es destacava que «el govern de l’Estat ha judicialitzat tots aquest fets, defugint les seves responsabilitats polítiques en aquest àmbit». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT