PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ganes d’iniciar una dinàmica positiva

L’FC Andorra visita el Vilassar de Mar, que suma un punt més

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marc Ferré condueix la pilota en el partit contra la Jonquera.
Marc Ferré condueix la pilota en el partit contra la Jonquera. | J.J.B.
Torna a la competició. L’FC Andorra després dels dos compromisos de la selecció visita diumenge el camp de la UE Vilassar de Mar en la setena jornada. Després de guanyar davant el CE Manresa, cos tècnic i jugadors tenen ganes d’iniciar una bona dinàmica i sumar la segona victòria de la temporada, que seria seguida i també a domicili. Aquest fet els permetria pujar llocs en la classificació i trobar-se en una situació més tranquil·la, allunyant-se de les posicions de descens.
 
Entre els dos conjunts només hi ha un punt de diferència. Els del Maresme en sumen un més que els andorrans i venen de perdre en la darrera jornada davant la UE Avià, que els va remuntar en els últims 10 minuts el gol inicial que havien marcat. Arriben en un moment diferent i els tricolors volen aprofitar-ho. «Hem de fer un partit molt seriós si volem treure els tres punts», indica el tècnic, Justo Ruiz, que espera repetir un partit com el que els va permetre guanyar a la capital del Bages: «Després de quatre partits s’havien generat dubtes. El fet de guanyar, i més contra qui vam fer-ho i de quina manera, dóna més confiança».
 
Davant es trobaran amb un equip «veterà i amb molta experiència, que està fet per mantenir la categoria sense passar problemes». Per tant, s’hauran de mostrar els galons sobre el terreny de joc. El plantejament serà «donar continuïtat al dia de Manresa. Mantenir una solidesa al darrera, treballar tots plegats defensivament i a dalt generar perill aprofitant la velocitat dels davanters que tenim». Ruiz vol donar continuïtat al que es va aconseguir en el darrer partit, no només pel resultat, sinó també per com van respondre els jugadors:  «Volem seguir sumant per consolidar l’equip en la zona tranquil·la».
 
El virus FIFA afecta l’FC Andorra, que no podrà comptar amb Victor Hugo. Va rebre un fort cop al cap en el partit de la selecció contra Gal·les disputat a Cardiff. Va haver de sortir del camp en llitera i per precaució no se’l convocarà davant el risc que pugui rebre una nova topada a la zona.
PUBLICITAT
PUBLICITAT