Un gol de penal d’Aguilar dóna els tres punts als de Jordi Pascual

Per ALBERT CANES

Moisés San Nicolás controla la pilota davant Xaime Noguerol.
Moisés San Nicolás controla la pilota davant Xaime Noguerol. | EMILIO PRENAS
Si algun dels dos conjunts arribava més tocat després de l’aturada per seleccions al duel de la jornada, aquest era l’FC Lusitans Les Barques. La derrota davant el Restaurant Tic Tapa Sant Julià havia deixat dubtes en el conjunt de Jordi Pascual, però ahir els van saber resoldre a la perfecció aprofitant un penal i gràcies, sobretot, a un providencial Andrés Benitez.

No hi va haver gaires accions de perill en els primers instants de partit, amb una pilota dividida entre els dos conjunts que no permetien que el seu rival tingués el domini de la possessió. La primera gran ocasió la va protagonitzar Ildefons Lima amb un doble intent des de fora l’àrea. El primer xut es va estavellar a la defensa i el segon, que va anar ajustat al pal, va aparèixer Beintez per enviar a còrner. Va ser el primer avís del porter del Lusitans cap a la davantera colomenca que no seria fàcil traspassar el seu mur. Aquesta oportunitat es va produir al minut 23 i només tres minuts després ho tornava intentar el Santa Coloma a través de Marc Pujol, que va xutar sol dins l’àrea, però es va tornar a trobar amb els peus del porter del Lusitans. Els de Jordi Pascual van arribar també en aquest primer temps en una centrada de José Antonio Aguilar, que Eloi Casals va refusar per evitar mals majors.

Va arribar el descans amb l’empat sense gols, i en la represa, els de Richard Imbernón van començar a gaudir de més aproximacions, en jugades interessants de Pujol i Cristian Martínez. Però al final, una jugada individual d’Aguilar va obligar a Xaime Noguerol a cometre panl, que el mateix davanter del Lusitans va transformar en un xut potent, el qual Casals, tot i endevinar el costat, no va poder aturar. Els últims minuts van ser un atac i gol del Don Denis, però no van poder transformar cap gol. L’ocasió més clara va ser de Pujol, que des de fora l’àrea va engaltar un xut molt ajustat al pal, però una nova estirada de Benitez va evitar l’empat.

El resultat final (0-1) va fer que l’FC Santa Coloma sumés la primera derrota de la temporada i va deixar líder en solitari a la UE Sant Julià.

El Sant Julià és líder en solitari

Sant Julià de Lòria # No ho va tenir fàcil el Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià per sobreposar-se a l’FC Encamp. No va ser fins el minut 81 que van poder marcar el primer gol. Va ser Alfi Conteh de cap qui va avançar els seus i només set minuts després va sentenciar Rafa Santos. Amb aquesta victòria i aprofitant la desfeta del Don Denis, els lauredians s’han quedat sols al capdamunt de la taula sense haver perdut cap dels tres partits disputats fins el moment.

L’Ordino assoleix el primer punt

Andorra la Vella # Després de dues derrotes en les primeres jornades, l’FC Ordino va poder sumar ahir el seu primer punt aquesta temporada empatant davant la UE Santa Coloma en un agònic final amb un penal a favor en el minut 85 que German Damià va transformar. Els d’Emiliano González s’havien avançat al minut 15 mitjançant Víctor Bernat, però el seu gol no va ser suficient per obtenir la segona victòria de la UE, que es queda un pel per sota en la classificació amb quatre punts.

La UE Engordany se situa segon

Sant Julià de Lòria # Segona victòria seguida de La Adelita UE Engordany que el va permetre acabar la tercera jornada en la segona posició de la taula, empatat a punts amb el Don Denis Santa Coloma i l’FC Lusitans Les Barques. Malgrat tot, el Penya Encarnada va aguantar gairebé tot el partit amb el marcador igualat fins que Jallow Mamadou va fer el primer gol al 82. Va ser ell mateix qui al 89 va sentenciar, signant el doblet com a golejador i el triomf per al seu equip.