Limone Sul Garda

Ferran Teixidó, tercer del món en vertical

Òscar Casal, amb males sensacions, abandona en la seva categoria

Per #GASS

El podi de les Skyrunning World Series en categoria de Vertical, amb Ferran Teixidó en el tercer lloc. | Skyrunning
Grandíssima fita per a l’esport andorrà. Ferran Teixidó va confirmar divendres passat el seu podi en les Skyrunner World Series al finalitzar la prova de Limone Extreme, a Itàlia, que comptava un 20% més que la resta de cites del calendari. L’andorrà va signar la tercera plaça i va empatar a 282 punts amb el segon classificat, l’eslovè Nejc Kuhar, que per haver assolit millors resultats, va passar a la segona plaça.

Malgrat que el resultat que va confirmar a Limone va ser excel·lent, Teixidó hi va obtenir el pitjor resultat aquest any, amb una 20a posició. De fet, aquest resultat no el va comptar, ja que només sumen en la taula final els tres millors resultats més un de les Continental. Al seu rival, Kuhar, tampoc li va comptar el resultat de divendres ja que va ser 11è. A qui sí li va comptar va ser al guanyador indiscutible de la cursa i la classificació general, Remi Bonnet, que es va coronar amb un temps de 43.51 minuts, nou segons més ràpid que el segon. Teixidó va arribar 4.10 minuts més tard que el campió.

El que compta, però, és que els grans resultats del corredor andorrà i la seva constància l’han situat en l’elit mundial de les curses de muntanya.

Casal no té el dia

Per la seva part, Òscar Casal, que participava dissabte en la prova de la categoria reina (SKY), va decidir abandonar després de les «males sensacions durant tota la cursa i veure que estava lluny dels rivals». Qui sí va poder finalitzar la cursa va ser l’altre andorrà que hi participava, Sintu Vives. El corredor del Principat va finalitzar en la 95a posició a una hora del guanyador, que va ser de nou l’incansable Remi Bonnet. Vives va finalitzar 15è de la general de les SKY i Casal 25è.