PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Convocat el jovent al certamen d’arts plàstiques Talentejant

Les obres participants s’exposaran al Centre d’Art d’Escaldes

Per EL PERIÒDIC

El departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany organitza la quarta Mostra-Concurs de joves creadors Talentejant 2015. El projecte artístic està dirigit a joves de 12 a 30 anys i es divideix en dues categories (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys.) Els participants poden exhibir el seu talent des de diferents vessants: pintura, gravat, dibuix, escultura, fotografia i videoart. 
 
La novetat d’enguany és que totes les obres plàstiques seran exposades al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany de l’1 de desembre al 8 de gener, dia en què s’entregaran els premis. L’associació Carisma, que treballa entre d’altres objectius per la promoció de la joventut, atorga els premis: per a la categoria A, 100 euros en material o formació per al guanyador de cada disciplina; per a la categoria B, 300 euros en metàl·lic per al guanyador de cada disciplina. El jurat valorarà aspectes com l’originalitat, la qualitat artística i la qualitat tècnica, i la cura en la presentació del material a concurs.
 
Les inscripcions al Talentejant 2015 estan obertes fins al dia 13 de novembre i l’exposició es muntarà  del 23 al 27 de novembre. La inauguració i la valoració del jurat serà el dia 2 de desembre a les set de la tarda.
Les bases del concurs Talentejant i el formulari d’inscripció es pot descarregar a la pàgina web d’Escaldes ‘www.e-e.ad/joventut’. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT