PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «Entrenarem tota la setmana sense regularitat»

El tècnic confirma que cap lesionat té res important i que «dijous esperem tenir-los amb el grup»

Per Iván Moure

Peñarroya, al fons, dóna instruccions a la banda del parquet durant el partit del BCA a Tenerife, diumenge.
Peñarroya, al fons, dóna instruccions a la banda del parquet durant el partit del BCA a Tenerife, diumenge. | ACB PHOTO / A. PÉREZ
El cop a les costelles que va patir Víctor Sada contra el Bilbao i que el va fer ser dubte per a Tenerife ja és història com així va demostrar sent un dels millors del MoraBanc –10 punts, 3 assistències i 12 de valoració en 22 minuts en pista– però encara cueja la síndrome facetària lumbar de Luka Bogdanovic, com també els problemes musculars de Giorgi Shermadini i la petita distensió al genoll dret de Daniel Clark. Amb tot, dilluns es van sotmetre a les proves pertinents tots dos i segons va assegurar ahir Joan Peñarroya: «Cap lesió és greu».
 
Una resposta que ja s’esperava, però que paral·lelament, de ben segur que afectarà en la preparació d’aquesta setmana, de cara al partit del pròxim diumenge contra l’ICL Manresa. Això, almenys, és el que va avançar ahir el tècnic: «Entrenarem tota la setmana sense la regularitat que voldríem. Ens haurem d’adaptar i per això tenim el B». La bona notícia és que Peñarroya confia en que la infermeria estigui buida el cap de setmana: «L’entrada en els entrenaments dels tres serà progressiva en els pròxims dies. Esperem tenir-los en plena dinàmica de grup el dijous».
 
El preparador egarenc, en la seva línia, va tirar pilotes fora sobre el prestigiós triomf a Tenerife: «Per a nosaltres és igual guanyar o perdre. L’equip està bé, però en construcció», va deixar clar. «Tenim bona part dels fonaments ficats i anem creixent, introduint coses per fer-los més ferms».
 
Peñarroya va apuntar a una sèrie de casualitats que van fer patir al MoraBanc quan tenia el partit guanyat. «Ells van assumir tirs de risc i van tenir la sort d’entrar alhora que nosaltres vèiem el partit guanyat i ens faltava benzina. Vam cometre errades però al final, ells no van tenir cap opció de guanyar-nos. Hi havia sensació de neguit i patim quan es posen un per sota a nou segons, però el resultat estava controlat».

Promocions a les entrades contra Madrid i Barça a la Fira

El BC MoraBanc tornarà a ser present, com l’any passat, a la Fira d’Andorra la Vella que començarà el divendres vinent. El club que presideix Gorka Aixàs estarà en l’estand número 6 i allà s’obrirà la venda de les entrades contra el Barça i el Reial Madrid amb una sèrie de promocions exclusives, només durant els dies de la Fira.
 
El partit contra el conjunt blaugrana serà el 8 de novembre i per cada entrada que s’hi compri, el club regalarà una per al l’enfrontament del diumenge vinent, davant l’ICL Manresa al Poliesportiu a les 19.00 hores.
 
El MoraBanc-Reial Madrid està previst per al cap de setmana del 20 i 21 de desembre i per cada entrada, el club en regalarà una per veure gratis el RETAbet.es Guipúskoa, dues setmanes abans (5-6 del mateix mes).
 
D’altra banda, només a la Fira, es vendran les entrades de diumenge contra el Manresa a meitat de preu, és a dir, a 15€, 10€ o 7,5€. Evidentment, els jugadors de Joan Peñarroya estaran a l’estand tant dissabte com diumenge per signar autògrafs i fer-se fotos amb qui ho desitgi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT