PUBLICITAT

Andorra La Vella

Més de 200 expositors a la 37a edició de la Fira d’Andorra la Vella

El comú de la parròquia té previst recuperar el 55% de la inversió total efectuada per a l’esdeveniment

Per EL PERIÒDIC

S’estan acabant els preparatius per acollir els expositors.
S’estan acabant els preparatius per acollir els expositors. | TONY LARA
Arriba la 37a Fira d’Andorra la Vella amb gairebé 200 expositors. Aquests, però, estaran repartits per diferents espais de la fira. D’aquesta manera, des de les 11:00 fins les 21:00 hores de dissabte i des de les 11:00 fins les 20:00 hores de diumenge, quatre espais diferenciats completaran l’esdeveniment. 
 
El comú de la parròquia ha assegurat que es mantindrà el format d’edicions anteriors, «que va aconseguir un elevat èxit de participació i de públic, en una superfície de 12.000 m2 i amb la previsió de recuperar el 55% de la inversió total efectuada». 
 
Espais firals / En total, hi haurà quatre espais diferenciats. El més ampli serà el recinte propiament firal, que comptarà amb 68 expositors relacionats amb el Turisme, l’Oci, l’Esport, la vida sana activa, les energies renovables i els vehicles. També hi haurà l’espai reservat per a les associacions, on hi estaran representades 53 entitats i l’espai estarà connectat amb el recinte firal principal, tot creant un flux de visitants entre els dos envelats.
 
D’altra banda, hi seran també els espais exteriors, on estaran presents un total de 24 expositors. En aquest espai hi haurà, a més, diverses activitats per als joves; com infables, múxing, conta contes en anglès, canoa caic, exhibicions canines, etc. 
Per últim, hi haurà el mercat artesanal, on 50 expositors amb tallers d’artesania i activitats per a joves es concentraran en l’espai que un any més estarà emplaçat al Passeig del Riu i farà de lligam de connexió entre la zona comercial de l’avinguda Meritxell i el recinte firal.
 
Ampliació d’espais / Segons comenta el Comú, la nova Plaça de la Rotonda permetrà «encabir-hi més expositors i disposar d’espais més amplis». A més, en aquesta edició, la fira comptarà amb més espai per als expositors en la zona exterior del Parc Central. De la mateixa manera, «el nou Aparcament Central II facilitarà l’estacionament de vehicles i l’accés directe a la fira», assegura el Comú. 
 
Activitats de la fira / Financera d’Assegurances és un dels patrocinadors de la segona Cursa Fira d’Andorra la Vella. Una iniciativa que tindrà lloc el proper dissabte a la tarda i que estarà dividida en tres etapes: la ‘Baby’ que començarà a les 18:00 hores i tindrà un recorregut de 200 metres, la ‘Infantil’ que s’iniciarà a les 18:15 i tindrà una llargada de 1.500 metres i la ‘Open’ que començarà a les 18:30 hores i tindrà un recorregut de 5.000 metres. I més tard, a les 19:45 hores es repartiran els premis per cada categoria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT