PUBLICITAT

Andorra La Vella

Les noves oportunitats dels CDI’s mostrades per la CEA

Vilallonga assegura que els convenis aporten més residents al Principat

Per ESTEFANIA GRACIA

Marc Vilallonga saludant al president de la CEA, Xavier Altimir, ahir
Marc Vilallonga saludant al president de la CEA, Xavier Altimir, ahir | TONY LARA
La Confederació Empresarial Andorrana, va oferir ahir un acte adreçat als joves empresaris i emprenedors del país per tal de donar-se a conèixer amb la xerrada ‘CDI’s Oportunitats i Aspectes Pràctics’, una ponència impartida per Marc Vilallonga. 
 
Un dels aspectes en el que es va centrar la conferència va ser –mostrant exemples pràctics– les avantatges dels Convenis de Doble Imposició «com la desaparició de la retenció del 24/25% en les factures si es realitzaven tasques a Espanya o França». «I el fet que ja no hi hagi aquest peatge fiscal, fa que molta gent es plantegi prestar serveis o buscar clients de proximitat», un fet molt positiu que segons Vilallonga, els empresaris subscriuran.
 
D’aquesta manera, i a través d’exemples, la ponència es va centrar en mostrar «on hi ha oportunitats». I una altra de les avantatges que aporten els convenis, segons el conferenciant, són les residències. «Tenim sabut que cada cop més gent està interessada en jubilar-se al Principat gràcies a les obertures que aporten els convenis». 
 
A més «els CDIs aporten seguretat i garanties jurídiques que justament fan que una vegada els empresaris estiguin a Andorra, puguin invertir des d’aquí». I amb aquestes noves facilitats, Vilallonga assegura que cada cop més «empresaris andorrans estan valorant i arribant a acords amb altres empresaris de Barcelona o França per establir noves empreses andorranes i crear innovadores eines implicades en activitats internacionals». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT