PUBLICITAT

Andorra La Vella

El preu del forfet oscil·la entre els 98 i els 175 euros

La comercialització dels forfets universitari i el d’acompanyant no s’iniciarà fins el primer de desembre

Per EL PERIÒDIC

Uns escolars practicant l'esquí.
Uns escolars practicant l'esquí. | TONY LARA
El preu del forfet extraescolar per a la propera temporada d’hivern es va fer públic ahir a través del Butlletí Oficial (BOPA). La venda per a la temporada 2015-2016 del forfet per als infants s’obrirà el proper 2 de novembre a qualsevol departament de tràmits, tant al de Govern com al de cada administració parroquial. 
 
La comercialització dels forfets universitari i el d’acompanyant no s’iniciarà fins el primer de desembre. El darrer dia per poder adquirir qualsevol d’aquestes modalitats, subvencionades per l’executiu i amb un preu funs a cent euros més baix de l’oficial, serà el 29 de gener. 
 
El preu del forfet extraescolar, destinat als menors de 20 anys escolaritzats i als menors de 18 anys no escolaritzats, tindrà aquesta temporada un preu de 98 euros, mentre que per majors de 20 i menors de 25 que presentin la matrícula escolar, el preu serà de 175 euros. Per últim, els col·laboradors dels centres educatius com a acompanyants durant l’època d’esquí podran disposar del forfet per 156 euros.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT