PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bonell defensa la immigració a la 133a reunió de la UIP

La subsíndica assegura que cal vetllar per "la igualtat d'oportunitats"

Per El Periòdic

La subsíndica general, Mònica Bonell, durant la compareixença posterior a la Junta de Presidents celebrada ahir al Consell General a l'Assemblea de la UIP.
La subsíndica general, Mònica Bonell, durant la compareixença posterior a la Junta de Presidents celebrada ahir al Consell General a l'Assemblea de la UIP. | El Periòdic
La subsíndica general, Mònica Bonell, va participar ahir del debat general celebrat a la 133a Assemblea de la Unió Interparlamentària (UIP), celebrada a la capital suïssa de Ginebra des del passat dia 17 fins ahir. Durant la seva intervenció al debat general sobre les migracions, desenvolupat sota el títol ‘Migracions més justes, sensibles i humanes: un imperatiu econòmic i moral’, la subsíndica va defensar la voluntat de seguir sent «una terra d’acollida» on «convivim persones de 88 nacionalitats». En el mateix discurs, Bonell va assegurar que per a Andorra «és bàsic que tots els habitants ens sentim part d’una mateixa comunitat» on és important «la igualtat d’oportunitats».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT