PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El TC dóna la raó a l’entorn d’Arantxa Sánchez Vicario

Condemna a l'extennista a assumir els costos del judici

Per EL PERIÒDIC

Seu de la Justícia situada a Andorra la Vella.
Seu de la Justícia situada a Andorra la Vella. | Àlex Lara
El Tribunal de Corts ha donat la raó a l’exadvocat i als pares d’Arantxa Sánchez Vicario i ha condemnat a l’extennista a assumir les costes del judici, segons consta en la sentència. En una informació recollida per Economia Digital, la condemna en costes en un judici penal sol ser inusual i només s’imposen quan el batlle observa temeritat o mala fe en la part demandant.
 
Arantxa Sánchez Vicario va denunciar als seus pares i al seu exadvocat, Bonaventura Castellanos, de robar el seu patrimoni i va demanar que li fossin tornats els diners que suposadament havia desaparegut dels seus comptes. La justícia, finalment, no li ha donat la raó. Tant el jutjat de Barcelona com el d’Andorra han rebutjat les demandes d’Arantxa i, a més, segons Prize Money, l’extennista va guanyar 17 milions de dòlars i es calcula que va obtenir altres 13 milions en patrocinis, per a un total de 30 milions. 
Arantxa defensa que va guanyar 45 milions i que els pares i Castellanos van crear una estructura financera per robar-li els seus diners. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT