Marçal i Arnau són expulsats de forma severa en la primera part

Per JOAN JOSEP BLASCO

La selecció, en la concentració a Ciorescu abans de disputar els partits.
La selecció, en la concentració a Ciorescu abans de disputar els partits. | FAF
Derrota contundent la que va patir la selecció en l’estrena a la ronda preliminar de la fase de classificació per al Mundial de Colòmbia de l’any vinent. Va caure davant Moldàvia de forma clara, i va patir dues expulsions que van condicionar el matx a l’hora de realitzar rotacions.
Es presentava un partit més que complicat. La sortida andorrana va ser bona, però les errades van significar dos gols en tant sols dinous segons, obra d’Odaba i Timbalist. I posteriorment Marçal en menys d’un minut i mig veia dues targetes grogues que significaven la seva expulsió. La segona per trepitjar la línia a l’hora de fer el canvi. Munteanu materialitzava el tercer i Obada i Negara al quart d’hora posaven el cinc a zero. En el darrer minut es produïa una nova expulsió polèmica, la d’Arnau, que patia dues targetes en poc més d’un minut. «Ha semblat que els àrbitres havien de desequilibrar el partit», exposava el seleccionador, Xavi de la Rosa, volen deixar clar també que «no hem perdut pels àrbitres».
La resta de gols van ser a l’equador de la segona part, amb Obada i Negara veient porteria. Els andorrans ja sabíen a que s’enfrontaven. «Tenen un ritme impressionant. Tant Moldàvia com Geòrgia no haurien d’estar jugant aquesta primera ronda. Són d’un altre nivell», assegura el tècnic. Precisament el rival d’avui seran els georgians, que ahir s’imposaven a Gibraltar per un resultat encara més contundent (15-1). De la Rosa valorava que «no estic content perquè hem perdut, però a la segona part els joves ho han fet francament bé i fa que el futur sigui esperançador».