PUBLICITAT

LA MASSANA

Irina Robles imagina Alícia en un espectacle familiar

L’ENA estrena el cap de setmana la versió del conte de Lewis Carroll

Per EL PERIÒDIC

Assaig d’‘Alícia Meravellosa’, ahir al Teatre de les Fontetes.
Assaig d’‘Alícia Meravellosa’, ahir al Teatre de les Fontetes. | ANA / M. B.
L’Alícia del conte clàssic de Lewis Carroll, Alícia al país de les meravelles, és un dels personatges literaris més versionats i interpretats. La coordinadora de l’Escena Nacional d’Andorra, Irina Robles, dirigeix la seva versió en l’espectacle per a tots els públics Alícia Meravellosa. Robles va explicar ahir que en l’obra es barregen realitat i ficció, ja que els personatges interactuen amb titelles, objectes i amb el públic, segons informa l’ANA.

Les tres representacions d’Alícia Meravellosa tindran lloc avui,  a les sis de la tarda, i demà, a les 12 del migdia i a les cinc de la tarda. Les funcions seran al teatre de les Fontetes de la Massana i les entrades valen 5 euros. L’ENA, entitat que formen el Govern, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà, clou la temporada 2015 amb l’espectacle familiar.

L’Alícia és una nena amb molta imaginació i curiositat que viurà històries surrealistes de fantasia juntament amb el conill, el barreter o les cartes convertides en soldats. Amb Alícia Meravellosa, l’ENA pretén fer que el públic revisqui aquesta història que forma part de la infància de moltes generacions.

L’obra, escrita i dirigida per Irina Robles, està interpretada per Boris Cartes, Núria M. Montes, Mònica Vega i Anna del Rio, un equip de professionals que s’han mostrat molt entregats amb el projecte i que asseguren estar molt il·lusionats de poder treballar amb canalla, «un públic molt agraït i molt sincer».

El vestuari és d’Anna Mangot; l’escenografia, titelles i utillatge, de Roger Mas; la il·luminació i el so, de Juanma Casero, i la imatge, d’Aroa Punjabi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT