PUBLICITAT

Elx

CDIAP participa al Congrés sobre Atenció Precoç i Salut Infantil

Els professionals de l’Alt Urgell mostren a Elx la seva ponència

Per EL PERIÒDIC

Una de les jornades que organitza el CDIAP de l’Alt Urgell.
Una de les jornades que organitza el CDIAP de l’Alt Urgell. | CONSELL COMARCAL ALT URGELL
L’equip del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de l’Alt Urgell ha participat en el setè congrés interdisciplinari d’atenció precoç que va tenir lloc el passat cap de setmana a Elx (País Valencià), i que ha portat per títol Atenció precoç: relacionar-se per avançar. 
 
D’aquesta manera, l’equip alturgellenc va presentar davant el congrés un pòster que incloïa el resum de la ponència Dèficit d’Atenció en la primera infància: un enfocament de treball interdisciplinar preventiu, que va realitzar el passat mes de març en el marc de les segones Jornades del CDIAP de l’Alt Urgell. En aquesta presentació es va explicar l’experiència de treball grupal amb infants que presenten dèficit d’atenció fruit de dificultats en la seva maduració o per trastorns concrets.
 
Vers aquesta col·laboració, la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, Anna Vives, ha manifestat que la participació d’aquesta delegació alturgellenca en aquest congrés «demostra la vàlua, per una banda, i l’alta implicació dels professionals del nostre CDIAP, per l’altra, a l’hora de compartir la seva experiència i els seus coneixements; no en va, és un dels centres més ben valorats del nostre país», segons ha informat l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
Per la seva part, l’equip del CDIAP s’ha mostrat molt satisfet de la seva participació, ja que s’acompleix així «un dels objectius del nostre treball en primera infància que és el de difondre la nostra tasca i fer-la extensiva a tothom que hi estigui interessat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT