PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Recopilació de la natura i la cultura del Pirineu

Prada de Conflent acull les Trobades Culturals

Per EL PERIÒDIC

Cartell de les Trobades Culturals Pirinenques 2015
Cartell de les Trobades Culturals Pirinenques 2015 | RÀDIOSEU
El municipi de Prada de Conflent va acollir el passat dissabte la 12a edició de les Trobades Culturals Pirinenques, sota el títol Natura i cultura al Pirineu. 
 
El programa va incloure una dotzena de ponències dedicades a diferents aspectes d’aquesta temàtica, com ara El Camí Cardoner del Cadí, per on es transportava la sal cap al Pirineu, a càrrec de l’historiador i president de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, Lluís Obiols; Trementinaires: de l’oblit a la identitat, amb Isidre Domenjó i Coll, tècnic de cultura del Consell Comarcal de l’Alt Urgell; i Amb les cames i amb el cor. Vindicar l’excursionisme primigeni, a càrrec de Jordi Pasques, escriptor i fundador del Grup Excursionista d’Oliana, segons ha informat RàdioSeu.
 
En el marc de les trobades també es va presentar el llibre Patrimoni i turisme al Pirineu: 11s Trobades Culturals Pirinenques. Una obra que recopila les intervencions dutes a terme a Esterri d’Àneu el 25 d’octubre del 2014. L’acte el va dur a terme el vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner, Josep Santesmases. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT