PUBLICITAT

Ginebra

L’Art Camp mostra les seves obres a les Nacions Unides

El representant permanent d’Andorra inaugura l’exposició

Per EL PERIÒDIC

Exposició de l’aniversari.
Exposició de l’aniversari. | GOVERN D'ANDORRA
En el marc de la commemoració del 70 aniversari de l’Organització de les Nacions Unides (ONU), el representant permanent d’Andorra prop de les Nacions Unides a Ginebra, Enric Tarrado, va assistir divendres a la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades en l’edició de l’Art Camp del 2014. Unes peces artístiques escollides especialment per celebrar l’aniversari. D’aquesta manera, l’exposició es podrà veure a la seu de l’ONU a Ginebra fins al 30 d’octubre.
 
L’Art Camp Colors pel Planeta és una trobada biennal d’artistes plàstics que te lloc a Ordino des de l’any 2008. L’objectiu de l’acte és, mitjançant l’art, intercanviar els valors que la UNESCO fa universals al voltant de la cultura i de la pau. L’Art Camp aplega artistes i creadors de molts països. I el resultat d’una de les creacions artístiques de cada autor, durant la seva estada a Andorra, forma una exposició col·lectiva que es mostra arreu de manera itinerant.
 
A més, aprofitant aquesta celebració del 70 aniversari, es va fer també una iniciativa internacional que tenia com a objectiu il·luminar de color blau els edificis icònics de les poblacions dels països membres de l’ONU. Així, la Casa de la Vall i el del Centre Termolúdic de Caldea van lluir dissabte la il·luminació blava d’aquesta commemoració. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT