PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra tomba al líder i pren aire per millorar la seva situació

Un gol de Cisteró al minut 85 permet sumar els tres punts davant el Vic UEC

Per #GASS

Marc Ferré, en un partit anterior a l'Estadi Nacional.
Marc Ferré, en un partit anterior a l'Estadi Nacional. | J. J. B.
L’aterratge de l’FC Andorra aquesta temporada a l’Estadi Nacional no li havia portat res de sort. En els dos partits disputats sumava un empat i una derrota. A la tercera va ser la vençuda i en el darrer matx que juga en aquesta instal·lació abans de marxar als camps de la Borda Mateu va ser capaç d’imposar-se al líder.
 
A pesar de la victòria els osonencs van ser qui van portar la iniciativa, però els tricolors, aquest cop sí, van saber aprofitar les seves ocasions per guanyar per primera vegada a casa. Cisteró, de córner, va avisar d’inici del seu poder en les jugades des de la cantonada. La seva rematada s’escapava fregant el pal. Marcus va ser el següent en tenir-la. Superava dos defenses per encarar al porter, però realitzava un xut sense potència i centrat que Reig no tenia problemes en aturar. Al minut 21 es movia el marcador. Raül feia caure Sebas dins l’àrea, que es convertia en penal. Riera realitzava un xut inapel·lable que es col·lava per tot l’escaire. El porter ni es va moure. Però ben poc va durar l’avantatge, ja que només tres minuts després es produïa l’empat. Macías rematava, Pol rebutjava l’esfèrica i el mateix jugador del Vic assistia al segon pal cap a Salas, que marcava.
 
El gol no va desanimar els tricolors, que veien com una falta a la frontal de Sebas acabava estavellant-se al pal. A l’altra porteria Pol reaccionava bé estirant-se per evitar que acabés en gol el xut de Puigdesens. En la represa els catalans van tenir les seves ocasions per desequilibrar el marcador. Macías realitzava una mitja volta que va sortir fora fregant l’escaire. Verdaguer va provar de superar per alt Pol, i veia com la pilota picava al pal. La victòria local es materialitzava a cinc minuts per al final. Riera servia un córner al segon pal, Robert amb el cap l’enviava cap al primer, i així Cisteró va posar el seu per donar el triomf i els tres punts als tricolors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT