PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra s’acomiada amb una victòria

Dos gols de Nacho Llamas i Barbosa permeten superar Gibraltar

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ferreiro prova de frenar Obada en el matx davant Moldàvia.
Ferreiro prova de frenar Obada en el matx davant Moldàvia. | Sports.md
Amb un triomf deia adéu la selecció a la ronda preliminar de la fase de classificació per al Mundial, disputada a Moldàvia. Es va imposar a Gibraltar en la darrera jornada en la lluita per escapar-se de l’última posició del grup.
 
A pesar de les ocasions de què van gaudir els andorrans en els primers minuts, van ser els gibraltarenys qui es van posar per davant. Ivan Robba marcava als 7 minuts. El gol en contra no va descentrar als components de la selecció, que van continuar desenvolupant el joc que fins llavors estaven exercint. Així va arribar la remuntada. Nacho Llamas va ser el protagonista i en dos minuts i mig marcava dues dianes. En la represa Gibraltar va aconseguir posar l’empat, mitjançant López després que Aitor fos expulsat amb targeta vermella directa. Era el minut 28. La reacció andorrana va tornar a fer-se efectiva i Barbosa al 30’ i 32’ assegurava la victòria.
 
El seleccionador, Xavi de la Rosa, subratllava que «hem jugat molt bé, tenint el partit en tot moment controlat. Tota l’estona hem jugat d’una forma molt seriosa i mantenint el cap fred, que ens ha permès guanyar». El tècnic destacava que la fase «ha estat molt bona. Ens hem enfrontat a grans equips i hem donat una bona imatge. Els jugadors més joves han agafat el relleu dels veterans, i aquests han jugat sempre amb responsabilitat, sabent quan i com s’havien de fer les coses». Del futur n’espera molt un cop es van superant etapes: «Estem assolint els objectius que fa uns anys ens havíem plantejat amb el canvi generacional que afrontàvem».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT