PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un jove per presumptes maltractaments físics i morals

Quatre persones són detingudes per delictes contra la integritat física

Per El Periòdic

La passada va ser una setmana moguda per al cos de seguretat. Quinze persones van ser detingudes entre el transcurs del 19 al 25 d’octubre, entre elles, un jove de 29 que suposadament hauria comés un delicte de maltractaments físics i morals en l’àmbit domèstic. L’atemptat contra la integritat física i moral d’altre va ser també causa de quatre altres detencions.
 
La matinada de dijous un noi de 26 anys era detingut a Escaldes-Engordany després que agredís dos treballadors i una clienta en un establiment que abandonava per ser, més tard, detingut en un altre local d’oci on hauria llançat un got a l’empleat d’aquest darrer negoci, a qui també va amenaçar i insultar, com també faria més tard amb els agents als quals va demostrar resistència. 
 
També a Escaldes, la nit del divendres, eren intervinguts dos homes de 27 i 32 anys implicats en una baralla i acusats d’agredir de consideració dues persones, segons va informar ahir el cos de seguretat a través d’un comunicat. 
 
El darrer dels detinguts a conseqüència d’un atemptat contra la integritat física aliena era un dels implicats en un accident avui fa deu dies, del que era principant causant i en el què tres persones resultaven ferides. El detingut, qui tenia el perís de conduir suspès  per ordenança penal, va presentar-se a l’Edifici de l’Obac el passat dimarts, on era detingut per infraccions contra la integritat física, moral i contra l’administració de la justícia.
 
A banda  de les tres persones detingudes amb elevades taxes d’alcohol en sang i després de veure’s implicats en diferents accidents i d’altres dos intervinguts en controls policials, dos homes eren detingut per desobeir sengles ordres d’expulsió. La darrera detenció, a banda d’altres dues per delictes contra la llibertat i l’honor i per injúries, es feia diumenge a un home de 42 anys per fer les seves necessitats davant d’un establiment a Escaldes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT