PUBLICITAT

Seu d'Urgell

Ni mòbils ni ràdios de 9.00 a 12.00 a la Seu d’Urgell

S’estan efectuant uns treballs a la torre del Pla de les Forques

Per EL PERIÒDIC

Torre de telecomunicacions del Pla de les Forques.
Torre de telecomunicacions del Pla de les Forques. | RÀDIOSEU
Avui dimarts al matí hi haurà un moment en què la Seu d’Urgell estarà incomunicada. Això serà perquè es durà a terme una apagada radioelèctrica a la torre de telecomunicacions del Pla de les Forques. Això, a efectes pràctics, significa que entre les 09.00 del matí i les 12.00 hores del migdia, aproximadament, no hi haurà connexió de telefonia mòbil ni d’emissores de ràdio a bona part del municipi de la Seu d’Urgell, segons van informar des de PEUSA i des de l’Ajuntament. Des del consistori urgellenc es demana paciència als ciutadans perquè els treballs que s’han de fer són per millorar el servei, i el tall durant aquestes hores és fonamental per poder-hi treballar en la instal·lació. 
 
El tall previst, que també afectarà durant el matí les emissions de RàdioSeu al 107.2 FM, tot i que es podrà seguir escoltant per internet (www.radioseu.cat), serà per culpa d’uns treballs que estan fent-se a la torre de telecomunicacions del Pla de les Forques.
 
Les 12.00, les 13.00 com a molt tard / Si els treballs van segons l’ordre previst, s’espera que cap a de les 12 del migdia –a la una, en cas d’imprevistos– quedarà enllestida la connexió de la nova torre de telecomunicacions, moment en què tornaran a estar en ple funcionament tots els serveis radioelèctrics, com ara el senyal de les companyies operadores de telefonia mòbil a més del de les emissores de ràdio.
 
El regidor de Tecnologies de la Informació de l’Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, va explicar que aquests treballs són necessaris perquè «suposen un pas més per la posada en funcionament definitiva de la nova torre i la desaparició de les antigues». Alberich va demanar paciència al llarg d’aquest dimarts, durant les tres hores de treballs a la torre, perquè «són inconvenients puntuals amb què cal conviure per poder avançar». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT