La pluja condiciona la sessió al circuit Ricardo Tormo

Cardelús, satisfet a la primera jornada d’entrenaments

Cardelús parla amb un tècnic.
Cardelús parla amb un tècnic. | Promoracing
Primera jornada marcada per la pluja al circuit Ricardo Tormo de Xest. En els entrenaments de Moto2 del Campionat d’Europa, els pilots només van poder rodar a partir del migdia, ja que l’asfalt estava moll. Van poder realitzar tres tandes de quaranta minuts.

Xavi Cardelús va marcar un millor crono d’1.39,50 minuts, que l’haguessin col·locat en la quinzena plaça dels entrenaments classificatoris de la cursa de l’any passat. «Estic satisfet del temps que he aconseguit en l’estona que he estat a pista perquè, a més a més, l’he fet amb uns pneumàtics que ja tenien força voltes», indicava Cardelús, que està canviant el seu estil de pilotatge per anar més ràpid optimitzant la posició sobre la moto, seguint les indicacions del manager de l’equip, Raúl Jara. Avui es disputa al traçat valencià una segona jornada d’entrenaments. Si la meteorologia millora «podré rebaixar els meus temps de manera significativa», assegura Cardelús.