Victòria del Cadí la Seu, que se situa en la 6a posició

Les urgellenques s’imposen a l’Spar Gran Canaria per 94-69

Per EL PERIÒDIC

Laura Gil condueix la pilota, durant el partit disputat a la Seu.
Laura Gil condueix la pilota, durant el partit disputat a la Seu. | EL PERIÒDIC
El Cadí La Seu ha escalat fins a la sisena posició de la Lliga Femenina del bàsquet espanyol, amb un balanç equilibrat de tres victòries i altres tres derrotes, després d’obtenir el primer triomf a casa el passat cap de setmana en la darrera jornada  en el duel contra l’Spar Gran Canaria. Les urgellenques es van imposar amb molta claredat, amb el resultat més que contundent de 94-69.

El conjunt que dirigeix des de la banqueta el tècnic Joan Carles Pié va encarrilar el matx als primers minuts de l’enfrontament contra les canàries amb un parcial de 22-10 que va fer que els minuts següents passessin amb més tranquil·litat.
Aquesta distància de 12 punts va ser la tònica del segon quart, ja que l’equip de la Seu la va mantenir intacta al descans (46-34). Però aquesta es va eixamplar encara més a la tornada dels vestidors, quan va arribar a guanyar de fins a 31 punts.
Laura Gil va ser la protagonista del partit amb dobles figures: va fer 24 punts, 10 rebots, 5 taps i una valoració de 41. També va destacar Tamara Abalde, amb 15 punts.

El liderat d’aquesta Lliga Femenina el comparteixen Perfumerías Avenida, Spar Citylift Girona i Gernika Bizkaia. El Cadí es manté a dues victòries de distància dels equips capdavanters.

Copa Catalunya / Per altra part, a la Copa Catalunya masculina, el Sedis Hidrology va sumar la cinquena derrota de la temporada, en aquest cas contra el CB Castellar, per un contundent 73-59. D’aquesta manera, l’equip urgellenc es queda a la cua de la classificació, amb un balanç d’una victòria i cinc derrotes, empatat amb els vallesans i amb l’Alpicat.