PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Amàlia Vinyes torna cinc mesos després de la lesió

L’andorrana competirà en l’última prova de l’Eurocup

Per EL PERIÒDIC

Vinyes, dins el Seat León.
Vinyes, dins el Seat León. | FOTOESPORT
Encara no es troba en les condicions físiques perfectes, però Amàlia Vinyes ha decidit tornar a competir al volant del Seat León Racer abans que la temporada acabi. Serà aquest cap de setmana, en l’última prova del calendari de la SL Eurocup 2015, en què l’andorrana tornarà a pilotar després d’haver estat cinc mesos aturada per una forta lesió al canell. 
 
La cursa es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, el traçat més proper i un dels més coneguts per Vinyes. Malgrat tot, la pilot no anirà amb la intenció de realitzar un resultat en concret, sinó que s’ho prendrà com una primera presa de contacte després de molt temps sense pilotar. «Tinc moltes ganes de competir», explicava Vinyes, que és conscient que encara no està al 100% de cara a aquest cap de setmana. 
 
«En el meu cas, m’han aconsellat començar de nou en un circuit ja que són menys exigents que els ral·lis per al meu canell. Em falta mobilitat i veurem si el dolor es pot aguantar. Ja m’han dit els metges que fins que no passi un altre vegada pel quiròfan, per treure’m la placa i els cargols, no recuperaré del tot aquesta mobilitat», va comentar Vinyes, que va afegir amb confiança: «Agafar un bon ritme serà qüestió de temps».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT