PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «A Jones li queda molt per adaptar-se»

El tècnic lloa l’actuació ofensiva del nord-americà, però critica la defensiva

Per ALBERT CANES

Shawn Jones, en el partit contra l’ICL Manresa de diumenge.
Shawn Jones, en el partit contra l’ICL Manresa de diumenge. | TONY LARA
La plantilla del BC MoraBanc Andorra va tornar ahir als entrenaments després de la dura derrota de diumenge davant l’ICL Manresa, en la qual la mala defensa del conjunt tricolor va ser decisiva per cedir la victòria. 
 
D’això se’n va enrecordar ahir el tècnic del BCA, Joan Peñarroya, que com ja va fer després del partit, va ser crític amb l’actuació defensiva dels seus jugadors en general: «El nostre partit no és bo, ni a la primera part. Vam estar una mica millor en defensa, però va ser dolent. Va ser en general i no ens hem de fixar en ningú en concret. És una cosa que hem de millorar». Tot i no individualitzar, hi va haver un jugador que sí que va destacar per sobre la resta: Shawn Jones. Va dur a terme un espectacle ofensiu diumenge amb cinc esmaixades, 23 punts i 28 de valoració. El nord-americà, però, va patir en defensa, com la resta, i així ho va recordar Peñarroya: «Encara li queda molt per adaptar-se. Si veus el partit et dones compte que li queda molt, pel que és el nostre bàsquet. Va fer un bon partit, s’hi va trobar còmode en situacions ofensives, però en defensa no va estar per sobre del nivell de l’equip. Va estar igual que l’equip o pitjor». Ràpidament, però, el tècnic va puntualitzar: «Vam patir tots. No és un partit, i no ho faig mai, per individualitzar. El to dolent del nostre joc defensiu va ser general. És així». 
 
Peñarroya no va voler justificar la derrota per les absències en els entrenaments a causa de les molèsties físiques dels jugadors. «Totes aquestes coses són detalls que no són els millors per preparar els partits, però són excuses», va argumentar i va afegir que «no ens porten enlloc». De cara al duel de diumenge contra el Fuenlabrada, Peñarroya va comentar: «Espero que estiguem bé i que puguem tenir una setmana normal que ens ajudi a millorar tant individual com col·lectivament».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT