PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Isards viatgen a Lituània minvats en la primera línia

Les baixes d'Òscar Soares, Gala Gagnidze i Sebastien Causse condicionen l'equip

Per ALBERT CANES

Els Isards, en una partit anterior a l'Estadi Nacional.
Els Isards, en una partit anterior a l'Estadi Nacional. | FAR
Els Isards afronten aquest dissabte un nou partit de l’European Nations Cup en el grup 2B davant el líder en la taula, Lituània, que no ha perdut cap partit dels quatre disputats. El seleccionador, Jeannot Martinho, tindrà dificultats afegides al que suposa enfrontar-se a la selecció més forta del grup ja que només compta amb quatre jugadors de primera línia a causa de les baixes. 
 
La més recent va ser la d’Òscar Soares, per un trencament al lligament creuat que es va fer aquest diumenge. L’andorrà en té per sis mesos i en el seu lloc va entrar a la convocatòria Gerard Soteras. Tampoc seran al duel de diumenge per compromisos amb els seus clubs de Federal 1 Gala Gagnidze i Sebastien Causse. Martinho haurà de reconvertir alguns jugadors de segona línia, com Dani Raya, segons va avançar ell mateix. 
 
En la llista de seleccionats per al partit de Lituània hi ha tres debutants: Joan Martí, Kim Jordan i Marc Vilella. En un principi, havien de ser quatre amb Soares, però la seva baixa ho impedeix.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT