PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jorge Lorenzo desmenteix ‘El Pacte d’Andorra’

Considera que la informació de ‘La Repubblica’ és «ridícula» i no té fonaments

Per EL PERIÒDIC

Jorge Lorenzo, al parc tancat del GP de Malàisia, diumenge passat.
Jorge Lorenzo, al parc tancat del GP de Malàisia, diumenge passat. | EFE / Fazry Ismail
El mitjà italià La Repubblica va deixar anar una bomba dimarts després d’assegurar que Jorge Lorenzo i Marc Màrquez havien pactat que aquest segon ajudés el primer a obtenir el títol de Moto GP en contra dels interessos de Valentino Rossi. La reunió, segons el mitjà, es va produir al setembre, quan la diferència en el campionat era molt major entre els dos pilots de Yamaha, i d’aquesta manera van gestar una estratègia en contra de Rossi. Tot això es va produir al Principat, lloc de residència de Màrquez. Per aquest motiu, el mitjà italià va definir-ho com ‘El Pacte d’Andorra’. 
 
Però només va trigar un dia el pilot espanyol de Yamaha a desmentir aquestes informacions en un comunicat oficial. «Des de l’equip personal de Jorge Lorenzo volem desmentir de manera oficial i categòrica tot el que s’ha publicat en les últimes hores sobre una possible reunió o pacte de Jorge Lorenzo amb Marc Màrquez, una informació ridícula i sense fonaments que va publicar ahir La Repubblica i que posteriorment se’n van fer ressò altres mitjans italians», començava dient el comunicat, que no volia deixar dubte en l’aire. «Sense ganes d’alimentar més aquesta situació desagradable per al pilot, només volem expressar el malestar per aquest tipus de rumors, que no han estat contrastats abans de ser publicats. Reiterem una vegada més que tota aquesta informació és absolutament falsa», afegia. 
 
Màrquez, per la seva part, no va voler comentar absolutament res a la seva arribada a l’aeroport de Barcelona i va preferir deixar clar que «parlarem a València». Sens dubte, serà una de les rodes de premsa més calentes dels últims anys prèvies a un gran premi de Moto GP. 
 
El comunicat també va desmentir un fet aliè a ‘El Pacte d’Andorra’ i va aclarir que «Lorenzo no era al despatx de direcció de cursa després del Gran Premi de Malàisia, com van comentar alguns mitjans». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT