PUBLICITAT

ORDINO

Dolsa proposa una plataforma que agruparia Cd’O, Liberals, PS i SDP

El líder de Cd'O va insistir en què la premissa principal de la coalició és la gestió comunal

Per IVÁN ÁLVAREZ

Sessió de comú d’Ordino, ahir
Sessió de comú d’Ordino, ahir | Comú Ordino
El cap visible de Cd’O, i membre de la oposició del Comú d’Ordino, Enric Dolsa, va desvetllar ahir que s’està treballant per confeccionar una plataforma de gestió comunal que abraça a quatre forces polítiques; Convergents d’Ordino (Cd’O), Liberals d’Andorra (Ld’A), Partit Socialdemòcrata (PS) i Socialdemocràcia i Progrés (SDP) per presentar una candidatura única i discutir el triomf el 13-D al representant d’Acció Comunal d’Ordino (ACO), Josep Àngel Mortés.  Malgrat que encara no hi ha cap consens, Dolsa va indicar que «tot va pel bon camí» i es va mostrar molt optimista respecte a les possibilitats que aquesta conjunció de forces puguin cristal·litzar sota una marca «sense cap sigla i amb una clara finalitat comunal». El conseller convergent va explicar que les prioritats polítiques, en cas d’èxit de la plataforma són la gestió d’Arcalís –«s’ha de privatitzar el capital social perquè en aquests vuit anys de mandat d’ACO no se n’han sortit» i el segon eix és el de les transferències i competències. Dolsa va insistir en què la premissa principal de la plataforma és que serà una coalició de gestió comunal i es mostrarà sempre allunyada i desmarcada de la política nacional.
Dolsa es va espolsar reiteradament les qüestions al voltant dels noms principals que conformarien la plataforma. En aquest sentit va exposar que, en cas de fer la coalició, les persones que formaran la llista seran «persones el màxim de preparades i no bel·ligerants, perquè no hi hagi problemes entre elles». Es va autodescartar com a opció principal perquè «jo no sóc un home de consens» i va afegir que «no sóc una persona que pugui liderar la plataforma».
 
Per Espot és «rocambolesc»/ Per part seva, el cònsol major, Ventura Espot, va remarcar que considerava «una situació rocambolesca» el fet que una força que durant aquest mandat els ha donat suport en gairebé totes les decisions, ara s’integrés en una coalició que es posicioni en contra d’ACO.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT