L’FC Andorra no aprofita les ocasions

Cau per la mínima contra el Mollet en un matx negat de cara a gol

Per JOAN JOSEP BLASCO

Pau prova d’aturar la construcció de la jugada del Mollet en el partit d’ahir.
Pau prova d’aturar la construcció de la jugada del Mollet en el partit d’ahir. | CF Mollet UE
Una setmana més el CF Mollet UE seguirà imbatut. I a més es posa colíder gràcies als tres punts que va assolir contra l’FC Andorra (1-0). Els tricolors van merèixer més, sobretot en la primera part, però no van saber aprofitar les seves ocasions, demostrant la manca de gol que té l’equip, que torna a estar en llocs de descens.

El partit no va tenir bons presagis perquè durant l’escalfament Àlex va notar molèsties a l’abductor i Juli al quàdriceps, pel que Justo Ruiz va haver de canviar la idea que tenia al cap en l’onze inicial. La primera part va ser pels tricolors. Victor Hugo en una jugada per banda dreta assistia cap enrera però no trobava rematador i posteriorment Cisteró passava la pilota a Arturo, però la rematada del davanter es perdia fora. Ferré va ser el següent en tenir-la. La pressió sobre la defensa rival sorgia efecte i aconseguia encarar al porter, però xutava desviat. Riera va tenir dues ocasions, però tampoc van trobar porteria. Per part vallesana les millors oportunitats van ser Pérez i Illescas.

Però el panorama va canviar tornant dels vestidors. L’FC Andorra ja no va ser el mateix sobre el camp i els locals van aprofitar-ho. Al minut 55 Casado rebia l’esfèrica en la zona de tres quarts, i protagonitzava una jugada en solitari superant els jugadors tricolors per marcar amb un xut ajustat al pal. Els andorrans van tractar d’empatar, però no tenien la mateixa claredat que havien mostrat al primer temps. La igualada va estar a punt de posar-la Cisteró, però la seva rematada la treia sobre la mateixa línia de gol la defensa local. El Mollet, en contraatacs, podria haver fet el segon.

La derrota col·loca els tricolors de nou en zona de descens directe, quarts per la cua. Aquest va ser un enfrontament que no va deixar bon regust per tal i com s’havien succeït els esdeveniments. «No hem merescut perdre el partit. Hauríem d’haver puntuat», assegurava a la finalització del matx Ruiz. Els primers 45 minuts van convèncer. «Hem estat realment superiors, combinant i triangulant molt bé, però no hem sabut marcar i podríem haver anar al descans guanyant», però «a la segona part hem baixat el pistó. Ens ha faltat caràcter i ambició». No sumar cap punt «és preocupant, perquè aquest partit, tal i com ha anat, no el pots perdre de cap manera».

Ofensivament l’equip no rutlla. De cara a porteria no hi ha punteria. Amb només 7 dianes a favor és el segon que menys gols fa, igualat amb el CF Lloret i només millor que el CF Farners. Ruiz fa setmanes que demana incorporacions vient les carències existents. Aquestes no arriben i voldria nous elements tant a la davantera com al mig del camp: «Ens falten un parell de jugadors que marquin les diferències».