PUBLICITAT

LA MASSANA

8es Jornades la Massana Fogons

Dotze restaurants de la parròquia se sumen als menús gastronòmics oferts durant el mes

Per EL PERIÒDIC

Una taula parada amb oferta gastronòmica de la Massana Fogons.
Una taula parada amb oferta gastronòmica de la Massana Fogons. | COMÚ DE LA MASSANA
La Massana Fogons celebra la seva vuitena edició, vuit anys de les jornades de cuina de tardor promogudes pel departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, juntament amb els restaurants de la parròquia i l’Associació de comerciants i empresaris de la Massana (Acelma). La cita amb la gastronomia de la parròquia s’ha traslladat al mes de novembre per no coincidir amb l’esdeveniment gastronòmic Andorra a Taula, organitzat per Andorra Turisme, en què també participen molts restaurants de la parròquia. L’Andorra a Taula finalitza el 8 de novembre.

Quant a les Jornades Gastronòmiques la Massana Fogons, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la parròquia, Sergi Balielles, assegura que «arribar a la vuitena edició vol dir parlar ja de consolidació tot i que cal continuar millorant l’oferta». Balielles considera que les jornades són una bona eina de promoció de la gastronomia local, just abans de l’inici de la temporada d’esquí. De fet, la Massana Fogons ha esdevingut un element dinamitzador de la restauració i en una marca coneguda tant pel públic local com pels turistes fidels a la parròquia.

Enguany hi participen una dotzena de restaurants: Émo-Hotel Palomé, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Hotel Sant Gothard, Sant Romà, Molí dels Fanals, Cal Bonet, L’Hort de Casa, La Torrada, Angelo i Cal Silvino. Tots els participants ofereixen uns menús en què el protagonisme és per a la qualitat i la varietat dels productes de tardor, amb plats com el risotto de ceps i vieires amb la salsa del risotto i formatge dels Pirineus, trinxat de muntanya amb trumfes d’Andorra, crema de fredolics i camagrocs amb crostons, gall de corral guisat amb poma i nous, tatin de peus de porc amb amanida de ruca o mel i mató amb nous d’Anyós.

Els menús que s’oferiran durant el mes de novembre van entre els 20 i els 30 euros. La Massana Fogons és una bona oportunitat per conèixer la cuina d’alta muntanya, amb el toc personal dels cuiners més creatius i innovadors de la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT