PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sada, baixa entre 5 i 8 dies, però no està descartat per al Barça

El base és seriós dubte per a la visita del líder per una lesió de grau 1 del múscul pedi

Per ALBERT CANES

Víctor Sada intenta superar Álex Mumbrú i Clevin Hannah.
Víctor Sada intenta superar Álex Mumbrú i Clevin Hannah. | TONY LARA
La setmana passada va ser la primera des de la pretemporada en què tot va transcórrer amb normalitat i no es va produir cap tipus de problema físic per part de cap jugador. Ha durat poc aquesta «normalitat» ja que Víctor Sada va patir una entorsis del turmell dret durant el primer quart en el partit contra el Montakit Fuenlabrada. Va ser en una penetració a cistella que va topar amb Shawn Jones i el base es va torçar el turmell, cosa que no el va permetre tornar durant la resta de l’enfrontament. 
 
Arran de l’acció, Sada es va fer una lesió de grau 1 del múscul pedi, i necessitarà un període de recuperació d’entre cinc i vuit dies. Aquest diumenge, el MoraBanc rep el líder de la classificació, l’FC Barcelona, que no ha perdut cap dels quatre partits disputats fins el moment. El període estimat fa que Sada sigui seriós dubte per jugar, però malgrat tot, el club no descarta completament la seva participació en el duel. 
 
Respecte a la nova lesió del jugador badaloní, el director esportiu, Francesc Solana va destacar que «tots els equips tenen problemes físics. Mentre no siguin de llarga durada els hem d’anar superant. No vull que els problemes físics representin una excusa per a ningú», va explicar. Joan Peñarroya pot encarar diumenge el segon partit en cinc jornades amb un jugador disponible menys. En aquest cas, el més probable és que un dels joves del segon equip estigui present a la convocatòria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT